Paneelgordijnen

Paneelgordijnen kunnen zowel van harde stoffen (bijv. rolgordijnstoffen) als gordijnstoffen gemaakt worden. Ook van Japans papier (washi) kunnen zeer mooie panelen worden gemaakt, de natuurlijke vorm van vezels en structuren blijft hierbij zichtbaar.

Paneelgordijnen zijn vooral geschikt voor grote ramen, van plafond tot de vloer. Naast de standaardrail kunt u ook kiezen voor een design rail. Beide rails zijn beschikbaar in twee tot vijf sporen breed, waardoor je dus maximaal 10 panelen op een paneelrail kan plaatsen. De panelen kunnen in elke breedte tussen 40 en 130 cm op maat gemaakt worden.

Dan is er ook nog een keuze in de wijze van openen, vanuit het midden of van opzij. Panelen kunnen worden geschakeld, zodat ze achter elkaar aan ‘lopen’ maar onafhangelijk van elkaar verplaatsen in natuurlijk ook mogelijk. De bediening is licht en geruisloos, onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit.

De onderlat wordt standaard in een tunnel an dezelfde stof verwerkt onderaan het paneelgordijn. Voor de harde stoffen kunt diezen uit diverse opties om daarmee juist een extra accent aan het paneelgordijn te geven.