Onze winkel

Rietveld woninginrichting is onderdeel van Rietveld-Scheper B.V. van eigenaar René Scheper. Rietveld bestaat al sinds 1948 en is gespecialiseerd in gordijnen, vloerbedekking en binnenzonwering.

Naast een grote collectie van hoogwaardige producten kunt u bij ons rekenen op een vriendelijk en deskundig advies en een voortreffelijke service.

Na ruim 60 jaar in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch gevestigd te zijn geweest is Rietveld vanaf april 2012 gevestigd aan de Graafseweg 354 A in ‘s-Hertogenbosch. De winkel is volledig vernieuwd, groter en overzichtelijker en niet geheel onbelangrijk, er is voldoende (gratis) parkeergelegendheid voor de deur.

In onze overzichtelijke winkel kunnen alle producten uitvoerig getoond en gedemonstreed worden. Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal stalen mee te nemen naar huis om te zien of het bij uw interieur past, advies bij u thuis in natuurlijk ook mogelijk.

Rietveld woninginrichting is o.a. dealer van: v.d.Acker, Artelux, Bonaparte, Cunera, Desso, Eijffinger, Forbo marmoleum, Interstil, JAB, Gardisette, Kobe, Luxaflex, Parade, De Ploeg, Velux en Verosol.