Bel nu

Gordijnen Zaltbommel

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een woonwinkel met een groot assortiment aan gordijnen, het liefst gelegen in de omgeving van Boxtel, Waalwijk en Zaltbommel? Dan moet u zeker even naar Rietveld Woninginrichting rijden. Onze woonwinkel in momenteel gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Als sinds 1948 weten wij klanten aan de gewenste woonaccessoires te helpen. Kom gerust eens langs in onze overzichtelijke winkel, waar u op uw gemak onze producten kunt bekijken. 

Waarom gordijnen kopen bij woninginrichtingspecialist in omgeving van Zaltbommel, Waalwijk en Boxtel?

Waarom zou u naar Rietveld Woninginrichting, dé specialist op het gebied van woonaccessoires in de regio Zaltbommel, Waalwijk en Boxtel, gaan om gordijnen aan te schaffen? Wij hebben allereerst een zeer groot assortiment aan gordijnen voor u in onze winkel uitgestald. In onze winkel vindt u verschillende soorten gordijnen, gemaakt van verschillende soorten stoffen, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij hebben vast gordijnen in ons assortiment die passen bij uw persoonlijke voorkeur en die passen in uw interieur. Of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft, bij Rietveld Woninginrichting slaagt u altijd! 

Kiest u voor overgordijnen of vitrages?

Gordijnen niet alleen de sfeermakers in huis. Ze zorgen ervoor dat uw vertrek compleet ingericht is en dat u zich thuis gaat voelen. Natuurlijk dienen gordijnen er ook voor om de lichtinval in huis te regelen. Daarom is het verstandig om vooraf te beslissen hoeveel licht u in huis wilt hebben. Wilt u liever niet te veel zonlicht in uw vertrek? Kies dan voor overgordijnen van stevige stof. Houdt u van veel licht in huis? Misschien is het dan verstandig om de kiezen voor vitrages of inbetween gordijnen (gordijnen die dikker zijn dan vitrages, maar luchtiger dan overgordijnen). Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? Win dan wat advies in bij één van onze medewerkers.

Tot binnenkort?

Zien de medewerkers van Rietveld Woninginrichting, gelegen nabij Zaltbommel, Boxtel en Waalwijk, u binnenkort in onze winkel voor de aankoop van gordijnen? Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn! Heeft u eenmaal geschikte gordijnen of vitrages gevonden? Dan kunt u erop rekenen dat wij deze in ons atelier op maat maken en netjes afwerken. Heeft u vragen over ons assortiment of over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar 073-6136155

Andere bezoekers bekeken ook:
Gordijnen Oss | Horren Oss | Rolgordijnen Oss | Tapijt Oss | Vinyl Oss

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten