Bel nu

Horren Oss

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Horren kopen bij een woonwinkel gelegen nabij Boxtel en Oss? Een goed idee! Bij Rietveld Woninginrichting vindt u gegarandeerd de horren waarmee u vliegen, wespen, muggen en andere insecten tijdens de zomermaanden buiten de deur houdt. Wij weten u de beste oplossing te bieden; wij maken onze horren namelijk op maat, zodat deze perfect in uw raam of deur passen. Ongedierte maakt geen kans meer!

Verschillende soorten horren op maat laten maken bij specialist in omgeving Oss en Boxtel

Bij Rietveld Woninginrichting, gelegen nabij Boxtel en Oss, vindt u een groot assortiment aan horren. Wij verkopen verschillende soorten horen voor ramen en deuren, waaronder:

 1. Rolhordeuren;
 2. Schuivende hordeuren;
 3. Scharnierende hordeuren;
 4. Inzet horren;
 5. Vaste horren.

Voor iedere deur en ieder raam hebben wij gegarandeerd een geschikte hor te bieden. Wij leveren enkel horren van het merk Luxaflex, een merk dat bekend staat om het produceren van kwaliteitsproducten: duurzame aluminium constructies en stevig doorzichtig gaas van fiber glas. Dit gaas zorgt voor een perfect doorzicht.

Veel verschillende mogelijkheden

Besluit u uw horren bij Rietveld Woninginrichting, nabij Oss en Boxtel, te kopen? Dan staat u voor een groot aantal keuzes die gemaakt dienen te worden. De profielen van de horren zijn namelijk verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, maar zijn ook in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Ook het gaas is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u geheel naar uw persoonlijke wensen uw eigen horren samenstellen. Wilt u dat uw horren niet alleen beestjes tegenhouden, maar ook zonlicht? Kijk dan eens of het Reflex Black gaas een geschikte optie is. Voor de hooikoortspatiënten onder ons is Poll-Tex gaas een echte aanrader.

Kom eens langs!

Rietveld Woninginrichting maakt met de grootste zorg de horren die u nodig heeft. Kom gerust eens langs in onze winkel om de vele mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, via het telefoonnummer 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
Rolgordijnen Oss | Tapijt Oss | Vinyl Oss | Vloerkleden Oss | Vouwgordijnen Waalwijk

 1. Topkwaliteit

 2. Groot aanbod

 3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

 • Grote Winkel
 • Inmeetservice
 • Ophangservice
 • Maatwerk
 • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten