Bel nu

Tapijt Oss

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u binnenkort een speciaalzaak bezoeken voor de aanschaf van mooi tapijt en bent u woonachtig in de omgeving van Oss en Waalwijk? Breng dan een bezoek aan Rietveld Woninginrichting. U vindt onze overzichtelijke woonwinkel in ’s-Hertogenbosch, niet ver van Waalwijk en Oss, waar wij verschillende soorten vloerbedekking verkopen, waaronder tapijt. Wij verkopen enkel producten van bekende merken, die allen garant staan voor het leveren van topkwaliteit. Tapijt kopen bij Rietveld Woninginrichting is dus een goed idee.

Tapijt kopen bij Rietveld Woninginrichting, nabij Oss en Waalwijk: van bouclé tot hoogpolig

Wanneer u Rietveld Woninginrichting bezoekt, dan zal het u meteen opvallen dat wij over een zeer groot assortiment aan woonaccessoires beschikken. U vindt onder meer een groot en uitgebreid assortiment aan vloerbedekking, waaronder tapijt. Wij verkopen tapijt in verschillende kleuren en dessins, van strak bouclé tot dynamisch hoogpolig. Dankzij de vele keuzemogelijkheden bent u ervan verzekerd dat u een soort tapijt vindt dat perfect past binnen de stijl van uw interieur.

Tapijt met lange levensduur en gebruiksgemak

Tapijt dat u bij Rietveld Woninginrichting koopt, gaat gegarandeerd jarenlang mee. Na uw aankoop zult u nog lang plezier hebben van uw nieuwe vloerbedekking. Ook is ons tapijt gebruiksvriendelijk. Komt er een vlek op uw tapijt? Dan kunt u deze met het juiste schoonmaakmiddel zo weghalen. Denk er ook over na om een inloopmat te kopen. Deze zorgt ervoor dat het eerste vuil en vocht van uw schoenen wordt verwijderd, waardoor uw tapijt minder snel vuil wordt. Ook voor inloopmatten bent u bij Rietveld Woninginrichting aan het juiste adres.

Bekijk ons volledige assortiment

Bent u nieuwsgierig naar wat Rietveld Woninginrichting, dé woonwinkel in de omgeving van Oss en Waalwijk, u op het gebied van tapijt te bieden heeft? Kom gerust eens ons volledige assortiment bekijken. Aarzel ook niet om wat advies bij onze medewerkers in te winnen. Wilt u ons telefonisch bereiken? Dat kan door te bellen naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
Vinyl Oss | Vloerkleden Oss | Vouwgordijnen Waalwijk | Woninginrichting Zaltbommel | Woninginrichting Waalwijk

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten