Bel nu

Vloerkleden Oss

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u al enige tijd naar een woonwinkel met een groot assortiment aan vloerkleden in de omgeving van Waalwijk, Zaltbommel en Oss? En u heeft deze nog niet kunnen vinden? Misschien wordt het tijd om een bezoekje te brengen aan Rietveld Woninginrichting. U vindt onze woonwinkel in Den Bosch. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door het zeer uitgebreide assortiment aan woonartikelen die wij hier voor u hebben uitgestald.

Uiteenlopend assortiment aan vloerkleden in de omgeving van Zaltbommel, Waalwijk en Oss

Besluit u bij Rietveld Woninginrichting, gelegen nabij Oss, Waalwijk en Zaltbommel, uw vloerkleden aan te schaffen? Dat is een goede keuze! Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een zeer groot assortiment aan vloerkleden, verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. U vindt vast en zeker een vloerkleed dat perfect past bij uw huidige interieur. Wij verkopen enerzijds vloerkleden in standaardmaten, maar kunnen ook een vloerkleed op maat voor u maken. Laat gerust weten hoe uw ideale vloerkleed eruitziet.

Verschillende manieren om tapijt af te werken

Heeft u eenmaal een mooi vloerkleed uitgezocht? Dan moet deze nog netjes worden afgewerkt. Dit kan op verschillende manieren. Welke afwerking geschikt is voor uw vloerkleed is grotendeels afhankelijk van het type vloerkleed dat u aanschaft. Bij een volume karpet worden doorgaans de zijkanten omgevouwen en geschoren. De onderkant wordt vervolgens opgevuld met speciaal vochtbestendig ondertapijt. U kunt ook uw vloerkleed blind laten banderen met behulp van een subtiele band of laten festonneren. Vraag onze medewerkers gerust welke afwerking het meest geschikt is voor uw tapijt.

Sinds 1948

Rietveld Woninginrichting levert al sinds 1948 gordijnen, binnenzonwering en vloerbedekking van hoge kwaliteit. Dat is echter niet het enige. Wij staan ook bekend om het leveren van een vriendelijke en deskundige service. Wij bieden het totaalpakket, dat merkt u! Wanneer u graag ons volledige assortiment aan vloerkleden wilt bekijken, dan moet u zeker even langskomen in onze winkel, die is gelegen in de omgeving van Oss, Waalwijk en Zaltbommel. Wij hopen u hier binnenkort te mogen verwelkomen. Indien u nu ergens vragen over heeft, dan kunt u bellen naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
Vouwgordijnen Waalwijk | Woninginrichting Zaltbommel | Woninginrichting Waalwijk | Pvc vloeren Den Bosch | Binnenzonwering Den Bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten