Bel nu

Vouwgordijnen Waalwijk

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een aanbieder van vouwgordijnen in de buurt van Waalwijk en Oss? Dan wordt het de hoogste tijd dat u een bezoekje brengt aan Rietveld Woninginrichting. In onze winkel treft u een zeer groot assortiment aan gordijnen, vloerbedekking en binnenzonwering, waaronder vouwgordijnen. De keuze is enorm! Kom gerust eens langs en ervaar het zelf.

Waarom vouwgordijnen kopen bij specialist op het gebied van woninginrichting nabij Oss en Waalwijk?

Waarom zou u nu bij Rietveld Woninginrichting, gelegen nabij Waalwijk en Oss, uw vouwgordijnen kopen? In onze winkel treft u een zeer groot aanbod aan bouwgordijnen aan. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u vast en zeker een stof vindt die u geschikt vindt om vouwgordijnen van te maken. Heeft u al in gedachte welke model vouwgordijnen u het mooiste vindt? Wij kunnen namelijk vouwgordijnen met of zonder baleinen maken, met of zonder voering, met of zonder bies of met of zonder volant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag gerust aan één van onze medewerkers of zij u kunnen adviseren wanneer u er zelf niet uitkomt. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Ook andere soorten binnenzonwering

Bij Rietveld Woninginrichting, dé woninginrichtingspecialist in de omgeving van Oss en Waalwijk, kunt u niet alleen vouwgordijnen kopen. Wij verkopen namelijk ook andere typen zonwering. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, rolgordijnen, multishades en silhouettes. Bepaal zelf hoeveel zonlicht u in huis wilt halen en welk soort binnenzonwering u het best in uw vertrek vindt passen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
Woninginrichting Zaltbommel | Woninginrichting Waalwijk | Pvc vloeren Den Bosch | Binnenzonwering Den Bosch | Desso tapijt Den Bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten