Bel nu

Gordijnen Oss

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u gordijnen kopen bij een speciaalzaak op het gebied van woninginrichting in de buurt van Oss en Drunen? Breng een bezoek aan Rietveld Woninginrichting. U vindt onze overzichtelijke woonwinkel in ’s-Hertogenbosch. Laat u verbazen door ons zeer uitgebreide assortiment aan gordijnen. Voor welk soort interieur, modern of klassiek, u ook passende gordijnen zoekt, u vindt ze gegarandeerd bij ons.

Gordijnen kopen bij woonwinkel nabij Drunen en Oss: van vitrages tot overgordijnen

In het enorme assortiment aan gordijnen van Rietveld Woninginrichting, nabij Oss en Drunen, vindt u gordijnen in verschillende stijlen, gemaakt van verschillende stoffen. Natuurlijk wilt u kiezen voor gordijnen die u mooi vindt passen bij het interieur van het vertrek waar u de gordijnen wilt hangen. Echter, er zijn ook andere zaken waarop u moet letten bij het uitzoeken van gordijnen. Houdt u van veel privacy of wilt u dat uw slaapkamer goed verduisterd wordt? Dan is het verstandig om voor overgordijnen te gaan. De stevige en dikke stof waarvan de gordijnen zijn gemaakt, houden iedere nieuwsgierige blik en zonnestraal tegen. Houdt u eerder van een lichte ruimte? Dan kunt u beter kiezen voor vitrages of inbetween gordijnen. Deze laatste gordijnen zijn iets dikker dan vitrages, maar lichter en luchtiger dan overgordijnen.

Hulp bij het maken van een keuze

De medewerkers van Rietveld Woninginrichting, gelegen nabij Oss en Drunen, weten als geen ander hoe lastig het is om geschikte gordijnen uit te zoeken. Daarom staan zij u graag raad en daad bij. Komt u er zelf niet uit? Win dan gerust wat advies bij ons in. Heeft u uiteindelijk een keuze kunnen maken? Dan zullen wij in ons atelier de gordijnen op maat maken en netjes afwerken. Wij hopen u binnenkort in onze winkel te mogen verwelkomen. Heeft u voorafgaand aan uw bezoek vragen? Bel dan even naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:

Horren Oss | Rolgordijnen Oss | Tapijt Oss | Vinyl Oss | Vloerkleden Oss

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten