Bel nu

Vloerbedekking in Den Bosch

Een ruime collectie vloerbedekking zoals tapijt, marmoleum, vinyl, pvc-stroken en vloerkleden, vindt u bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch, nabij Rosmalen. Al de vloerbedekkingen worden vakkundig door onze stoffeerder gelegd. Voor het egaliseren van de ondervloer met egaline of met ondervloerplaten bent u bij ons bovendien ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer er op-en-top bij ligt en u er jaren plezier van heeft.

Een ruim aanbod aan vloerbedekking in Den Bosch

Wat voor soort vloerbedekking u ook wilt; bij onze winkel in Den Bosch, vlak bij Rosmalen, vindt u zeker wat u zoekt. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan allerlei soorten vloerbedekkingen, zoals:

Met onze hulp maakt u zeker een goede keuze

Rietveld Woninginrichting bestaat al ruim vijfenzeventig jaar. Onze medewerkers beschikken dan ook over veel ervaring en kennis op het gebied van woninginrichting. Als u zich dus afvraagt welke vloerbedekking het best is voor uw huis in Den Bosch, Rosmalen of omstreken, geven zij u graag advies. Ze luisteren goed naar uw wensen, maar letten ook op de stijl van uw woning en op uw gezinssamenstelling. Onder andere deze zaken bepalen namelijk welke vloer het meest geschikt is voor uw toepassing.

Kom naar onze showroom

In onze showroom in Den Bosch, nabij Rosmalen, bekijkt u al onze vloerbedekking op uw gemak en aandachtig. Vraag ons om advies en u maakt zeker een goede keuze. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over ons assortiment of service? Bel dan gerust naar 073-6136155, want wij helpen u graag verder.

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten