Bel nu

Tapijt in Den Bosch

Als u op zoek bent naar hoogwaardig tapijt van uitsluitend gerenommeerde merken, zit u bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch helemaal goed. Wij hebben een uitgebreide collectie tapijten voor uiteenlopende toepassingen. Van fraaie dessins, tot strakke korte bouclé en dynamische zwierige hoogpolig tapijt. Elk soort tapijt in bij ons in Den Bosch, vlak bij Rosmalen, verkrijgbaar.

Het ideale tapijt voor uw woning in Den Bosch, Rosmalen of omstreken

De mogelijkheden voor een behaaglijke sfeer en een individuele stijl in uw interieur zijn nagenoeg eindeloos. Wij leveren kwaliteit voor jarenlang onbezorgd woonplezier. Onze zaak bestaat al ruim zeventig jaar, waardoor we veel kennis van woninginrichting hebben. Deze kennis delen we graag met u. Samen kiezen we het tapijt dat perfect is voor uw woning in Den Bosch, Rosmalen of omgeving en waar u optimaal van geniet.

Een vakkundige plaatsing en goed onderhoud van uw tapijt

Uiteraard kunt u het opmeten en het vakbekwaam leggen van uw tapijt met een gerust hart aan ons bedrijf overlaten. We zorgen ervoor dat het tapijt bij u in Den Bosch, Rosmalen of omstreken perfect ligt. Mochten er na verloop van tijd wat vlekken in uw tapijt komen, dan hebben wij daar ook verschillende schoonmaakmiddelen voor. Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is dat u zorgt voor een goede schoonloopmat. Deze voorkomt dat het eerste vuil en vocht wat u van buiten mee naar binnen neemt, direct op uw mooie vloerbedekking of nieuw vloerkleed komt. Ook voor deze schoonloopmat kunt u bij ons terecht.

Kom naar de showroom

In onze showroom in Den Bosch, in de buurt van Rosmalen, bekijkt u op uw gemak verschillende soorten tapijt. Met onze hulp komt u zeker tot een goede keuze. Wilt u direct vragen stellen? Bel dan naar 073-6136155 of vul ons contactformulier in.

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten