Bel nu

Duette & Plissé shades

De collectie duette & plissé biedt een uitgebreide keuze aan stoffen en modellen en heeft voor iedere situatie het geschikte product. Jacquards, ausbrenners, verduisterende of non-woven stoffen: de keuze is aan u. Met de in smalle plooien gevouwen plissé kiest u voor een tijdloos mooi product, waarmee u een eigen authentieke stijl en sfeer in huis creëert.

Wilt u kunnen variëren in dessin of stofkwaliteit in één product? Of wilt u de perfecte dag- en nachtsituatie creëeren? Kies dan voor de Combi-Shades, bijvoorbeeld een transparante stof gecombineerd met een verduisterende stof.

Een heel goed lopend model is het topdown / bottom up systeem. Hierbij kunt u zowel de bovenkant als de onderkant van de plissé of duette bedienen, waardoor u de inkijk tegen kunt gaan maar toch van het daglicht kunt genieten.

Een nieuw bedieningsysteem van Luxaflex is Lite Rise, hierbij heeft u geen trekkoorden meer, maar een koordje wat zich oprolt, wat zorgt voor een opgeruimde uitstraling. Doordat er geen trekkoorden worden gebruikt, is het systeem veilig voor kinderen en huisdieren.

 

Ook zijn er plissé stoffen met speciale coatings zoals Topar, Dustblock en Sanaplus. Deze coatings voegen extra kwaliteit aan de raambekleding toe.

Dankzij het betrouwbare, stabiele rail- en bedieningssysteem zijn duettes en plissés heel geschikt voor serres, dakramen, gewone én bijzondere raamvormen.

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten