Bel nu

Vloerkleden

Vloerkleden zijn er in standaard maten, zoals 160 x 230 cm en 200 x 300 cm, maar tegenwoordig kunnen de vloerkleden precies voor u op maat gemaakt worden. Er zijn verschillende manieren om een vloerkleed netjes af te werken.

Een van de meest verkochte vloerkleden is het volume karpet, bij dit type worden de zijkanten van het tapijt omgevouwen en geschoren en vervolgens wordt de onderkant opgevuld met speciaal ondertapijt dat vochtbestendig met antislip en tevens vloerverwarming geschikt is.

Uw kunt uw vloerkleed op maat ook blind banderen, dan wordt uw vloerkleed voorzien van een subtiele, bijpassende kleur band die nauwelijks zichtbaar is. Dit houdt in dat het vloekleed rondom blind gebandeerd wordt en tevens ingelegd met een vernieuwd, hoogwaardig antislip ondertapijt.

Festonneren is de meest tradtionele randafwerking van vloerkleden. Het vloerkleed wordt rondom omgezoomd met een garenband in een bijpassende kleur.

Ook is het mogelijk om uw vloerkleed te banderen, u kunt kiezen uit diverse soorten band, zoals leder, leatherlook, katoen of chenille, natuurlijk heeft u weer keuze uit verschillende kleuren.

Uit de collectie van Cunera kunt u kiezen uit diverse natuurlijke materialen om vloerkleden van te maken, zoals sisal, kokos, wol. U kunt het tapijt van Cunera ook verwerken als kamerbreed tapijt.

Brink & Campman is een van onze leveranciers met hoogwaardige vloerkleden en traplopers in een aantal vaste maten, met nieuwe dessins en actuele frisse kleuren.

 

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten