Bel nu

Vloerkleden in Den Bosch

Als u mooie vloerkleden zoekt, komt u naar Rietveld Woninginrichting in Den Bosch. Vloerkleden zijn er in standaard maten, zoals 160 x 230 cm en 200 x 300 cm, maar tegenwoordig kunnen de vloerkleden precies voor u op maat gemaakt worden. Er zijn verschillende manieren om een vloerkleed netjes af te werken.

Veel keuze uit vloerkleden bij ons in Den Bosch

Een van de meest verkochte vloerkleden bij ons in Den Bosch is het volume karpet. Bij dit type worden de zijkanten van het tapijt omgevouwen en geschoren. Vervolgens wordt de onderkant opgevuld met speciaal ondertapijt dat vochtbestendig met antislip en ook voor vloerverwarming geschikt is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor:

  • Blind banderen; dan wordt uw vloerkleed voorzien van een subtiele, bijpassende kleur band die nauwelijks zichtbaar is. Dit houdt in dat het vloekleed rondom blind gebandeerd wordt en ook ingelegd met een vernieuwd, hoogwaardig antislip ondertapijt.
  • Festonneren; dit is de meest traditionele randafwerking van vloerkleden. Het vloerkleed wordt rondom omgezoomd met een garenband in een bijpassende kleur.
  • Banderen; u kunt kiezen uit diverse soorten band, zoals leder, leatherlook, katoen of chenille. Natuurlijk heeft u weer keuze uit verschillende kleuren.

Kies uit diverse materialen, dessins en kleuren

In onze winkel in Den Bosch, hebben we verschillende soorten vloerkleden. Uit de collectie van Cunera kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse natuurlijke materialen om vloerkleden van te maken zoals sisal, kokos en wol. U kunt het tapijt van Cunera ook verwerken als kamerbreed tapijt. Brink & Campman is een van onze leveranciers met hoogwaardige vloerkleden en traplopers in een aantal vaste maten, met nieuwe dessins en actuele frisse kleuren.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wat voor vloerkleden of andere vloerbedekking, zoals marmoleum, u ook wilt; in onze showroom in Den Bosch slaagt u zeker. Heeft u vragen of wilt u alvast meer informatie? Bel dan naar 073-6136155, want wij staan voor u klaar.

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten