Bel nu

Waarom Rietveld

Rietveld woninginrichting is onderdeel van Rietveld-Scheper B.V. van eigenaar René Scheper. Rietveld bestaat al sinds 1948 en is gespecialiseerd in gordijnen, vloerbedekking en binnenzonwering.

Naast een grote collectie van hoogwaardige producten kunt u bij ons rekenen op een vriendelijk en deskundig advies en een voortreffelijke service.

Na ruim 60 jaar in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch gevestigd te zijn geweest is Rietveld vanaf april 2012 gevestigd aan de Graafseweg 354 A in ‘s-Hertogenbosch. De winkel is volledig vernieuwd, groter en overzichtelijker en niet geheel onbelangrijk, er is voldoende (gratis) parkeergelegendheid voor de deur.

In onze overzichtelijke winkel kunnen alle producten uitvoerig getoond en gedemonstreerd worden. Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal stalen mee te nemen naar huis om te zien of het bij uw interieur past, advies bij u thuis is natuurlijk ook mogelijk.

Rietveld woninginrichting is o.a. dealer van: Artelux, Bonaparte, Cunera, Desso, Eijffinger, Vadain, Forbo marmoleum®, Moduleo , Interstil, JAB, Kobe, Luxaflex®, Parade, De Ploeg, Velux® en Verosol.

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten