Bel nu

Horren

Horren zijn in de zomer onmisbaar. Of u het ongedierte nu weg wil houden uit de keuken, de babykamer of de huiskamer een hor is daar de beste oplossing voor. We leveren horren voor vrijwel ieder raam of deur. De horren worden op maat voor u gemaakt van alleen de beste materialen.

Wij leveren uitsluitend horren van Luxaflex®, wat betekend dat we alleen kwaliteit leveren. Een Luxaflex® hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft een perfect doorzicht.

Er zijn veel verschillende soorten horren, u kunt kiezen uit de rolhor, de inzetrolhor, de inzet hor, de vast hor, de plissé hordeur, de rolhordeur, de schanierende hordeur en de schuivende hordeur.

Al de profielen van deze horren zijn standaard in 4 kleuren leverbaar. Indien gewenst zijn ook alle RAL kleuren mogelijk. Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Een tweetal bijzondere gaassoorten zijn Reflex Black en het Poll-Tex® gaas. Het Reflex Black gaas is uitgevoerd met een zonwerende laag waardoor een teveel aan zonneschijn wordt tegengehouden. Bij het Poll-Tex® gaas filtert het gaas de pollen uit de lucht, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten