Bel nu

Shutters

Shutters van Blend® zijn sfeervol en passen in ieders interieur. Shutters, ook wel houten binnenluiken genoemd, zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Deze raamdecoratie biedt meerwaarde voor ieders woongenot, ons motto is dan ook: “perfection in every detail”.

Shutters worden op maat gemaakt met de beste materialen. Onze serie is geschikt voor alle ramen en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, imitatie hout voor vochtige ruimtes, en met een duurzaamheidskenmerk. Graag nemen wij je mee in de beleving van ons aanbod!

Het is erg belangrijk om de lichtinval in huis zelf te kunnen bepalen. Tuimel de lamellen, middels een tiltstokje of verborgen bediening, om de hoeveelheid lichtinval naar wens aan te passen.

Ook de lamelbreedte heeft hier invloed op. Je kunt kiezen uit 3 verschillende lamelbreedtes, namelijk 63mm, 89mm en 114mm. Hoe smaller de lamel, hoe subtieler je shutter, hoe groter de lamelbreedte, hoe meer lichtinval je kunt creëren. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar je hand! 

 

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten