Bel nu

Woninginrichting in Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Rietveld Woninginrichting is dé specialist in woninginrichting in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught. Al sinds 1948 is onze winkel een centrum van kennis over hoe u het beste uw woning kunt inrichten met gordijnen, vloerbedekking, binnenzonwering en nog veel meer. We overleggen met u onder meer over uw wensen en de combinaties die in uw interieur passen. Sinds 2012 hebben wij onze onderneming aanzienlijk uitgebreid: een grotere winkel, overzichtelijker en bezoekers kunnen gratis hun auto voor de deur kwijt. De ideale woninginrichtingsspecialist dus, binnen de omgeving Den Bosch, Rosmalen en Vught, maar ook daarbuiten!

AL MEER DAN VIJFENZEVENTIG JAAR VAKKUNDIGE WONINGINRICHTING IN DE OMGEVING DEN BOSCH, ROSMALEN EN VUGHT

Bent u in de omgeving Den Bosch op zoek naar een breed assortiment aan onder andere raambekledingvloerbedekkinghorren en binnenzonwering? Zoekt u daarnaast een expert die met u meekijkt hoe uw woning aangevuld kan worden met de beste kleuren- en stijlcombinaties? Kom dan eens langs bij Rietveld Woninginrichting, gelegen tussen Rosmalen en het centrum van Den Bosch. Wij luisteren uiteraard naar al uw wensen en voorkeuren, maar u kunt ook zeker bij ons terecht voor het advies dat u nodig heeft. Zo zal u iedere keer als u thuiskomt onder de indruk zijn van uw eigen woninginrichting.

WIJ ZORGEN MET ONS AANBOD VOOR DE BESTE KWALITEIT EN DE MEEST ORIGINELE MOGELIJKHEDEN

Rietveld Woninginrichting heeft een ruim en overzichtelijk aanbod. Niet alleen vindt u gegarandeerd de inrichting die u voor ogen heeft, ook zijn alle producten overzichtelijk opgesteld in onze showroom. Wilt u eerst even kijken of de keuze vloerbedekking bij uw interieur past? Dan mag u gerust een aantal stalen meenemen om er op uw gemak thuis naar te kijken.

KOM LANGS VOOR GOED VAKMANSCHAP EN EEN UITSTEKENDE SERVICE

Elke woning is uniek en iedereen heeft zijn eigen smaken en voorkeuren, dat begrijpen wij heel goed. Daarom krijgt iedere klant bij ons een service op maat. Dus kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de medewerkers van Rietveld Woninginrichting in de regio Den Bosch, Rosmalen en Vught. Bel naar 073-6136155 bij vragen of bekijk onze website.

Andere bezoekers bekeken ook:
duette_den_bosch | gordijnen_den_bosch | gordijnen_rosmalen

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten