Bel nu

Marmoleum in Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Waar u moet zijn voor het beste marmoleum in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen? Bij Rietveld Woninginrichting natuurlijk! Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw woning stijlvol in te richten. Wij hebben in onze winkel in Den Bosch een ruime collectie aan vloerbedekking waaronder tapijt, vinyl en marmoleum. Onze vakkundige stoffeerders leggen iedere vloer met grote zorg en een oog voor detail.

MARMOLEUM VAN DE SPECIALIST IN DE REGIO DEN BOSCH EN ROSMALEN

Wanneer u marmoleum koopt bij Rietveld Woninginrichting te Den Bosch, nabij Rosmalen, dan bent u zeker van een fraaie, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Marmoleum is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen als lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute en wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd met een minimaal verbruik van energie. Marmoleum wordt standaard geleverd op 200 centimeter breed en is ook verkrijgbaar als tegel in diverse afmetingen (marmoleum Modular) en als marmoleum click. Wij geven graag advies over wat voor u de beste optie is.

BEZOEK ONZE WINKEL EN KIES UIT DIVERSE SOORTEN MARMOLEUM

In onze winkel te Den Bosch, vlak bij Rosmalen, heeft u de keuze uit diverse soorten marmoleum en andere vloerbedekking, zoals pvc-vloeren. Er is vast een vloer die perfect past bij de inrichting van uw woning. Wanneer u toch twijfelt welk soort marmoleum het meest geschikt is, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst. Samen met u komen wij tot een passende marmoleumvloer. Heeft u een vraag over ons aanbod of over onze diensten? Bel dan even naar 073-6136155 of vul ons contactformulier in.

Andere bezoekers bekeken ook:
rolgordijnen_den_bosch | pvc_vloeren_den_bosch | binnenzonwering_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten