Bel nu

Rolgordijnen Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekeken?

Genieten van een koel en toch sfeervol huis doet u met de rolgordijnen van Rietveld Woninginrichting in Den Bosch. Al bijna 70 jaar weten wij klanten blij te maken met diverse sfeervolle producten die hun leven in huis aangenamer maken. Denk hierbij aan vloerbedekking, gordijnen en diverse soorten binnenzonwering. Voor een zeer ruime keus in allerlei soorten rolgordijnen, ook voor Velux dakramen, kunt u bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch terecht.

Diverse soorten rolgordijnen in Den Bosch

Vandaag de dag zijn er veel verschillende soorten rolgordijnen op de markt. Daarbij staat de combinatie van functionaliteit en decorativiteit centraal. Rolgordijnen moeten makkelijk in het gebruik zijn, de zon optimaal tegenhouden én mooi aansluiten bij het interieur van de desbetreffende ruimte. Rolgordijnen met dessins en grafische motieven zijn ook bij Rietveld Woninginrichting verkrijgbaar. Bovendien hebben wij in onze winkel in Den Bosch ook XL-rolgordijnen en duo blinds rolgordijnen. Keuze genoeg als het gaat om het kopen van rolgordijnen.

Wij helpen u graag

Omdat er zoveel opties zijn in onze winkel te Den Bosch ten aanzien van rolgordijnen, kan de keuze heel lastig zijn. Heeft u geen idee welke rolgordijnen het beste staan in uw huiskamer of slaapkamer? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Vraag gerust om advies! Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en wij zijn tevens bereikbaar via het nummer 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
pvc_vloeren_den_bosch | binnenzonwering_den_bosch | woninginrichting_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten