Bel nu

Binnenzonwering in Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Binnenzonwering is de ideale oplossing voor als u de zon uit huis wilt houden en van een koel huis wilt genieten, weten wij van Rietveld Woninginrichting in Den Bosch, nabij Rosmalen en Vught. In onze winkel in Den Bosch treft u een zeer ruime collectie aan van decoratieve en functionele binnenzonwering in vele types, materialen, kleuren en dessins. Zo is een binnenzonwering niet alleen een middel om de zon uit huis te houden, maar ook een sfeermaker in huis.

DIVERSE SOORTEN BINNENZONWERING IN DEN BOSCH, NABIJ ROSMALEN EN VUGHT

In onze winkel laten onze medewerkers graag zien welke soorten binnenzonweringen wij in ons aanbod hebben en hoe deze precies functioneren. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. U heeft onder andere de keuze uit:

BINNENZONWERING DIE PERFECT STAAT BIJ UW INTERIEUR

Binnen alle opties voor binnenzonwering die wij in Den Bosch, vlak bij Vught en Rosmalen, aanbieden heeft u vaak ook nog de keuze uit diverse kleuren of designs. Zo kunt u een binnenzonwering kiezen die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past binnen uw interieur. Zo maakt u uw woninginrichting helemaal compleet en geniet u van een prachtig huis.

BENIEUWD NAAR ONS AANBOD? KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan binnenzonwering? Bezoek dan eens onze winkel in Den Bosch, in de buurt van Vught en Rosmalen, waar onze medewerkers u graag alle soorten binnenzonwering tonen. Rietveld Woninginrichting is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Vragen kunt u ook telefonisch stellen via het nummer 073-6136155.

 

Andere bezoekers bekeken ook:
woninginrichting_den_bosch | duette_den_bosch | gordijnen_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

 

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

 

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten