Bel nu

Gordijnen in Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een interieurwinkel die gordijnen, waaronder vouwgordijnen, van hoge kwaliteit aanbiedt in Den Bosch? Rietveld Woninginrichting is dé naam! Wij leveren al vanaf 1948 alle benodigdheden voor een sfeervol interieur, waaronder vloerbedekking, vloerkleden en gordijnen, in Den Bosch en omgeving. In ons assortiment vindt u enkel gordijnen van gerenommeerde merken in talloze kleuren, kleurcombinaties, motieven en dessins.

GORDIJNEN VAN DÈ INTERIEUREXPERT IN DEN BOSCH

Wanneer u in onze winkel in Den Bosch komt voor passende vouwgordijnen of andere gordijnen voor in uw huiskamer of slaapkamer, treft u gordijnen aan die zowel in een klassiek, een modern of een rustiek interieur passen. Nadat u een stof gekozen heeft die perfect bij uw interieur past, komen onze vakkundige medewerkers bij u thuis om de juiste maten op te meten. Deze worden doorgegeven aan de even zo vakbekwame medewerkers in ons atelier en voor u het weet hangen de gordijnen van uw dromen in uw huis- of slaapkamer. Wij leveren gordijnen, waaronder vouwgordijnen, in onder andere Den Bosch, Rosmalen en Vught.

MEER DAN GORDIJNEN

Rietveld Woninginrichting in Den Bosch levert meer dan vouwgordijnen en andere gordijnen alleen. Wij verkopen ook overgordijneninbetweens en vitrages. Bij sommige van deze soorten overgordijnen, inbetweens en vitrages is het ook mogelijk om van dezelfde stof vouwgordijnen te laten maken. Voor een totaalpakket van gordijnen kunt u ook bij onze winkel in Den Bosch terecht. U kunt ons van dinsdag tot en met zaterdag bezoeken. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Bel dan even naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:

gordijnen_rosmalen | gordijnen_vught | horren_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten