Bel nu

Gordijnen nabij Rosmalen

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Een groot aanbod aan gordijnen van hoge kwaliteit, dat vindt u bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch, nabij Rosmalen. Wij garanderen u dat het de moeite waard is om voor onze gordijnen van Rosmalen naar Den Bosch te rijden. In onze winkel bieden wij namelijk gordijnen aan in diverse kleuren en met verschillende motieven en dessins. U vindt hier gegarandeerd gordijnen die perfect passen binnen het interieur van uw slaapkamer of huiskamer, of misschien wel voor beide. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

GORDIJNEN VAN RIETVELD WONINGINRICHTING NABIJ ROSMALEN

Heeft uw inrichting een klassiek uiterlijk of juist modern of rustiek? Bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch, nabij Rosmalen hebben wij voor ieder interieur passende gordijnen. Zo kunt u de inrichting van ieder vertrek op een sfeervolle manier afmaken. Wij maken gordijnen op maat, omdat iedere kamer en ieder raam anders is. Ons gespecialiseerde personeel komt bij u thuis om de maten op te meten, die vervolgens doorgegeven worden aan de medewerkers van ons atelier. De gordijnen worden ook bij u thuis opgehangen, ook wanneer u in Rosmalen en omgeving woont.

GORDIJNEN, VITRAGES EN INBETWEEN GORDIJNEN

Naast overgordijnen kunt u bij Rietveld Woninginrichting ook terecht voor gevoerde gordijnen, vitragesinbetweens en voor diverse ophangsystemen en gordijnrails. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod aan gordijnen, dan hopen wij u binnenkort in onze winkel in Den Bosch, nabij Rosmalen te verwelkomen. Wij bespreken met u graag alle opties. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar, via het nummer 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:

gordijnen_vught | horren_den_bosch | horren_rosmalen

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten