Bel nu

Horren in Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Waar haalt u de horren die al het ongedierte tegenhouden in de buurt van Den Bosch? Bij Rietveld Woninginrichting natuurlijk. Wij zijn u niet alleen van dienst als u op zoek bent naar stijlvolle vloeren of gordijnen, maar ook voor horren. Deze zijn immers onmisbaar in alle jaargetijden. Of u nu voor de keuken, de slaapkamer of de huiskamer een hor wilt hebben, bij ons slaagt u altijd. Wij hebben namelijk diverse horren in verschillende formaten in ons aanbod zitten. Bezoek daarom snel onze winkel in Den Bosch voor een aantal kwalitatief goede horren, voordat het weer zomer wordt.

HORREN IN ALLERLEI FORMATEN IN ONZE WINKEL TE DEN BOSCH

Ongedierte in huis is niet fijn. Dat weten wij bij Rietveld Woninginrichting maar al te goed en daarom bieden wij in onze winkel te Den Bosch diverse soorten horren aan. Wij hebben horren van het merk Luxaflex: een merk dat garant staat voor kwaliteit. Een Luxaflex hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een zeer dunne pvc-mantel. Dit gaas houdt niet alleen al het ongedierte buiten, maar u kunt er ook met gemak doorheen kijken. Wij hebben zowel rolhorren, inzethorren, vaste horren als oprolbare hordeuren en natuurlijk de veel verkochte plissé hordeuren. U kiest welke hor u het gemakkelijkst in het gebruik vindt.

PROFIELEN IN KLEUR

De profielen van onze Luxaflex horren zijn verkrijgbaar in 5 standaard kleuren en zijn eventueel ook in alle overige RAL- kleuren te leveren, op aanvraag en tegen meerprijs. Afhankelijk van het gekozen model kunt u ook kiezen uit diverse kleuren voor het gaas. Kom langs in onze winkel te Den Bosch om na te vragen wat de mogelijkheden zijn voor de horren in combinatie met, jaloezieën van luxaflex of andere raambekleding van uw keuze. Wij helpen u daarbij graag verder. Heeft u nog een vraag? Dan kunt u ons altijd bereiken op het nummer 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
horren_rosmalen | houten_jaloezieen_den_bosch | luxaflex_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten