Bel nu

Gordijnen nabij Vught

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gordijnen in de omgeving van Vught? Zoek niet verder, want u heeft hem al gevonden. Al meer dan zeventig jaar levert Rietveld Woninginrichting interieurproducten als vloerbedekking, vloerkleden en gordijnen aan klanten uit Vught en omgeving. Onze winkel is gelegen in Den Bosch en daardoor uiterst goed bereikbaar vanuit Vught. Wij beschikken over een grote parkeerplaats waar u gratis kan parkeren. Samen met het feit dat Rietveld Woninginrichting kwalitatief hoogstaande gordijnen verkoopt, zijn er redenen genoeg om van Vught naar Den Bosch te rijden voor uw nieuwe gordijnen.

GORDIJNEN VAN RIETVELD WONINGINRICHTING NABIJ VUGHT, DE FINISHING TOUCH

Gordijnen zijn de finishing touch van iedere kamer. Zij maken iedere ruimte op een sfeervolle manier af. De gordijnen die u in de winkel van Rietveld Woninginrichting treft zijn gemaakt van kwaliteitsstof, waardoor ze jarenlang meegaan. Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kleurcombinaties, met verschillende motieven en dessins en wij hebben voor iedere inrichting, modern, klassiek of juist rustiek, passende gordijnen. U kunt bij onze winkel in Den Bosch, nabij Vught, ook terecht voor gevoerde gordijnen, vitrages, inbetweens en voor diverse ophangsystemen en gordijnrails.

GORDIJNEN OP MAAT

Gordijnen worden op maat gemaakt en daarom komen onze gespecialiseerde medewerkers graag bij u langs om de juiste maten op te meten, voordat wij met uw aanvraag in ons atelier aan de slag gaan. Wanneer uw gordijnen klaar zijn, stomen wij deze voor u en hangen ze bij u thuis op, ook wanneer u in Vught en omgeving woont! Wenst u meer informatie over onze gordijnen, horren of werkwijze? Bel dan even naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:

horren_den_bosch | horren_rosmalen | houten_jaloezieen_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten