Bel nu

Luxaflex in Den Bosch

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een horizontale jaloezie (ook wel een luxaflex genoemd) van Rietveld Woninginrichting te Den Bosch is een ideale manier om de zon uit uw huis te weren. In onze winkel in Den Bosch treft u diverse soorten binnenzonwering aan, onder andere van het merk Luxaflex. Wij kunnen ieder type zonwering aan u demonstreren, zodat u kunt beslissen welke binnenzonwering het meest geschikt is voor uw huis. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan decoratieve en functionele binnenzonweringen.

LUXAFLEX IN DIVERSE MATEN EN DESIGN IN DEN BOSCH

In onze winkel te Den Bosch treft u een zeer ruim aanbod aan Luxaflexen (horizontale jaloezieën) aan. Rietveld Woninginrichting, een erkende Luxaflex Inspiration Dealer, biedt Luxaflexen in diverse breedtes aan. De meest voorkomende breedtes zijn 16, 25, 35, en 50 millimeter. Wij hebben ook een Luxaflex van 70 millimeter in ons aanbod. Echter, u kiest niet enkel het formaat van uw Luxaflex (horizontale jaloezieën). Wij bieden namelijk Luxaflexen van aluminium en hout aan. De aluminium Luxaflexen zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Het mag duidelijk zijn: Rietveld Woninginrichting biedt dé Luxaflex aan die het beste past in de inrichting van uw woning.

LICHTINVAL ZOALS U DIE WILT

Het voordeel van een Luxaflex horizontale jaloezie of duette is dat u de lichtinval regelt zoals u dat wilt. Een Luxaflex van Rietveld Woninginrichting is dus niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Bezoek snel eens onze winkel om ons aanbod aan Luxaflexen en andere raambekleding te bekijken. Voor vragen kunt u ook terecht bij onze medewerkers via het telefoonnummer 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
marmoleum_den_bosch | rolgordijnen_den_bosch | pvc_vloeren_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten