Bel nu

Horren nabij Rosmalen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u horren kopen voor uw huis in Rosmalen? Kom dan eens langs bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch. Onze winkel is zeer goed bereikbaar vanuit Rosmalen en bovendien beschikken wij over een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Rietveld Woninginrichting heeft al bijna zeventig jaar ervaring met het leveren van allerlei sfeermakers in huis zoals gordijnen en tapijten, maar levert ook horren van de hoogste kwaliteit. Ongedierte in huis, dat wilt u het liefst vermijden. In onze winkel nabij Rosmalen vindt u horren in diverse soorten en formaten. Bij ons vindt u dus de horren waarnaar u op zoek bent.

HORREN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT NABIJ ROSMALEN

Vliegen en muggen wilt u het liefst buiten houden. Rietveld Woninginrichting helpt u daarbij door horren van de hoogste kwaliteit aan te bieden. In onze winkel in Den Bosch, nabij Rosmalen, vindt u diverse soorten horren van onder andere het merk Luxaflex, een merk dat garant staat voor kwaliteitsproducten. Een hor van Luxaflex is een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een zeer dunne pvc-mantel. Dit gaas houdt ongedierte buiten terwijl u er gewoon doorheen kunt kijken. Wij hebben zowel rolhorren, inzethorren, vaste horren als oprolbare hordeuren en natuurlijk de veel verkochte plissé hordeuren. Kortom, voor iedere deur of voor ieder raam hebben wij een hor die goed past en handig in het gebruik is.

DIVERSE KLEUREN GAAS

Afhankelijk van het model hor dat u gekozen heeft, kunt u ook kiezen voor een bepaalde kleur gaas. Ook zijn de profielen van de Luxaflex horren verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren. Op zoek naar horren, jaloezieën of andere raambekleding van een hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid? Kom dan langs in onze winkel te Den Bosch, nabij Rosmalen, om na te vragen wat de mogelijkheden zijn voor de horren van uw keuze. U kunt ons ook bereiken op het nummer 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
houten_jaloezieen_den_bosch | luxaflex_den_bosch | marmoleum_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten