Bel nu

Jaloezieën in Den Bosch

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekeken?

Wanneer u de zon wilt weren met houten jaloezieën in uw huis in Den Bosch, dan moet u zeker eens langs Rietveld Woninginrichting gaan. Wij hebben in onze ruime winkel te Den Bosch diverse soorten binnenzonweringen, en ook een groot aantal houten jaloezieën in diverse houtsoorten. Deze zijn verkrijgbaar met lamellen van 25, 35, 50 en 70 millimeter breed. Voor ieder vertrek en ieder raam hebben wij wel een passende houten jaloezie.

HOUTEN JALOEZIEËN VAN RIETVELD WONINGINRICHTING TE DEN BOSCH

Bij Rietveld Woninginrichting kunt u altijd terecht voor de binnenzonwering van uw dromen. Wij hebben onder andere diverse houten jaloezieën in ons aanbod zitten; kom ze zeker eens bekijken in onze winkel te Den Bosch. De vele houtsoorten zorgen ervoor dat er altijd wel een jaloezie is die past in de stijl van uw kamer. Het merendeel van onze collectie houten jaloezieën is gemaakt van hout met het FSC-keurmerk. Is hout toch niet helemaal wat u wilt? Wij hebben ook jaloezieën van bamboe (een grassoort), dat afkomstig is van onze speciale plantage. Deze houtsoort is uiterst ecologisch verantwoord. Waar uw keuze ook op valt, u maakt altijd een milieubewuste keuze als het gaat om een houten jaloezie van Rietveld Woninginrichting.

DE BASICS COLLECTIE

Luxaflex heeft een Basics collectie: houtjaloezieën speciaal gemaakt voor badkamers en keukens. Het materiaal van deze jaloezieën heeft de uitstraling van hout en voelt aan als hout. Heeft u interesse in deze of andere houten jaloezieën of mooie duettes, dan verwelkomen wij u graag in onze winkel te Den Bosch. Bel bij vragen gerust naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
luxaflex_den_bosch | marmoleum_den_bosch | rolgordijnen_den_bosch

  1. Topkwaliteit

  2. Groot aanbod

  3. Gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
’s-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten