Bel nu

Duette® in Den Bosch

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u een stijlvolle en betaalbare duette kopen in de omgeving van Den Bosch of Rosmalen? Bezoek dan eens de winkel van Rietveld Woninginrichting. Wij hebben al meer dan zeventig jaar ervaring met het aanbieden van stijlvolle en betaalbare producten om uw woning mee in te richten, waaronder vloerbekleding en gordijnen. In onze grote doch overzichtelijke winkel in Den Bosch, nabij Rosmalen, treft u al onze producten, waaronder ook duettes. Kom gerust eens langs om te kijken of de duette® van uw dromen in ons assortiment zit.

DUETTE® VAN DÈ WONINGINRICHTINGSPECIALIST IN DEN BOSCH

Onze collectie duettes die u in onze winkel te Den Bosch, nabij Rosmalen aantreft, biedt een uitgebreide keuze aan stoffen en modellen en heeft voor iedere situatie een geschikte duette. Wij hebben duettes van verschillende merken en stoffen. U bepaalt bijvoorbeeld of u een verduisterende duette wilt of een één van non-woven stof. Momenteel is het top down/bottom up-systeem erg in trek. Hierbij kunt u zowel de bovenkant als de onderkant van de duette bedienen. Het voordeel? U gaat inkijk tegen en geniet tegelijkertijd van daglicht. Wellicht is deze duette ook wel iets voor u. Duettes® zijn leverbaar in 25, 32 en zelfs 64 mm.

BEDIENINGSSYSTEEM KEUZE

De bedieningssysteem keuze zijn legio bij duettes. Onze duettes zijn onder meer geschikt voor serres, dakramen, gewone en bijzondere raamvormen. Bent u benieuwd welke optie voor raambekleding het beste bij uw wensen past? Bezoek de winkel van Rietveld Woninginrichting in Den Bosch, vlak bij Rosmalen, om de duette of luxaflex van uw dromen te kopen. Heeft u nog een vraag? Bel dan even naar 073-6136155.

Andere bezoekers bekeken ook:
gordijnen_den_bosch | gordijnen_rosmalen | gordijnen_vught

  1. topkwaliteit

  2. groot aanbod

  3. gebruiksvriendelijk

Kom langs in onze showroom

Graafseweg 354 A
's-Hertogenbosch
073-6136155

Rietveld woninginrichting

  • Grote Winkel
  • Inmeetservice
  • Ophangservice
  • Maatwerk
  • Advies bij u thuis

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00u tot 17:30u
Zaterdag: 10:00u tot 17:00u
Zondag: gesloten